condens

Ce este condensul?

Condens = 1. Rezultat al condensării vaporilor; apă rezultată prin lichefierea vaporilor pe suprafeţe cu temperaturi mai scăzute decât a aerului cu care vin în contact. 2. Fenomen de infiltrare a condensului (1) de apă în combinaţie cu unele specii de ciuperci în pereţii locuinţelor.; igrasie.

Vaporii există în subsoluri din următoarele cauze:

  • Sunt produși de o sursă de vapori: bucătarie, baie, plante decorative, oameni, animale
  • Hidroizolația fiind slabă, există o sursă de umezeală din care vaporii trec în aer

Cel mai potrivit mod de a scăpa de vapori este:

  • ventilarea folosind un aparat de aer condiționat, o hotă, un ventilator montat pe tragere la fereastră sau la capătul unui tub flexibil
  • realizarea unei hidroizolații perfecte

Pentru a scăpa de condens (depunerea acestor vapori pe suprafețe) trebuie:

  • făcută termoizolația pentru a muta punctul de roua al suprafețelor cât mai spre exterior și a elimina punțile termice de pe pereți și conducte
  • încălzite încăperile
  • făcută o bună ventilație
  • făcută o hidroizolație perfectă
  • montarea unei bariere de vapori pentru impiedicarea sau cel putin micsorarea fluxul de vapori catre interior

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.