DETALII

TARA: Singapore
SANTIER: Asimont Villas
ANTREPRENOR: Wan Chung (Singapore) Pte Ltd
ARHITECT: AEDAS Pte Ltd
APLICATOR: PQ Farben
SUPRAFATA TRATATA: Fundatia si zidurile de sprijin
DIMENSIUNI:
  • volumul de beton aditivat cu Radmyx concentrat
    = 2.200 mc
  • suprafata de beton tratata cu Radmyx Slurry
    = 200 mp
ANUL: 2015

Complexul Asimont Villas din Singapore este foarte cautat in aceasta piata foarte competitiva. După ce acest complex va fi finalizat, vilele din el vor fi oferite spre vanzare la aproape 8 milioane dolari singaporezi fiecare, astfel ca dezvoltatorul nu a vrut sa riste si a ales cea mai buna hidroizolatie posibila: RADMYX pentru impermeabilizare fundatie.

Distribuitorii locali ai produsului Radmyx, PQ Farben, au obtinut si sprijinit ca Radmyx sa fie specificat in toate zonele subterane ale proiectului.

Radmyx a fost utilizat ca aditiv pentru toate zonele fundatiei si a fost folosit prin pensulare pe zidurile de sprijin.

Datorita concentratiei mai mari in ingrediente active din Radmyx fata de alti concurenti, datorită unui palmares impecabil și a unei mai mari versatilitati, Radmyx este din ce in ce mai preferat de proprietari, antreprenori si proiectanti.

 

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.