Dvs sau muncitorii dvs veți reuși să faceți cu succes aplicarea pe baza documentației tehnice și cu sprijinul telefonic oferit de noi.

Tot timpul se udă prin pulverizare cu apă. Nu astfel încât apa să băltească ci doar cât să se umezească suprafața: se udă și înainte de aplicare, și între straturi și mai multe zile (5-7 zile) după aplicare. Se folosesc fie o pompă de gradină, o mătură pe care o băgați într-o găleată cu apă și apoi aruncați apa pe pereți și pardoseală sau chiar un furtun conectat la apa curentă și care să aibă la capăt un pistol de pulverizare.

Cea mai bună aplicare în cazul îmbinărilor de suprafețe este următoarea:

[ms-protect-content id=”3903″ access=”no” silent=”yes”] [ms-note type=”warning”] Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Hidroizolații Cimentoase. [/ms-note] [ms-note type=”info”] Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Hidroizolații Cimentoase si veti primi gratuit multe resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale! [/ms-note] [ms-membership-register-user title=”” membership_id=”3903″ hint_email=”nume@server” label_password2=”Repetati”] [/ms-protect-content]

[ms-protect-content id=”3903, 2989, 2986, 2990″]

se cioplește cu un ciocan rotopercutor un șanț la îmbinare pe direcția rostului de turnare astfel încât acolo să se introducă Radmyx mortar. În acest fel produsul activ va fi aplicat cât mai spre sursa de apă și efectul va fi mai eficient (siguranța va fi mai mare; va rezista la o presiune mai mare a apei), apa fiind oprită cât mai spre exterior.

Pregătirea suprafetei este 70% din succes. Pregătirea presupune:

  • îndepărtarea laptelui de ciment rămas după decofrare
  • îndepărtarea resturilor de lemn rămase de la scândurile de cofrare
  • îndepărtarea suprafețelor lucioase și cu urme de material de decofrare

Intâi se indeparteaza resturile de lemn si de folie de polietilenă folosite la cofrare și rămase după decofrare. Se taie la suprafață fierul-beton ce iese în afară. Acolo unde se văd urme de suprafață lucioasă sau cu urme de materiale de decofrare, acestea se îndepărtează prin cioplire sau buciardare. Se cioplesc zonele segregate, cele cu lapte de ciment (așa numiții ‘muci de beton’) și betonul în exces ce a ieșit pe lângă sau între cofraje.

Dacă apa iese cu putere, țâșnind prin anumite zone, mai întâi se oprește apa folosind CONCRETE PLUG (mortar cu întărire rapidă; în maxim un minut s-a întărit) și abia apoi se aplică Radmyx-ul Slurry. Daca sunt zone în care apa ieșea doar în perioadele ploioase dar nu mai iese, pentru a face tratamentul mai sigur puteți șanfrena sau puteți da câteva găuri cu rotopercutorul în zona respectivă și apoi să umpleți șanțul / găurile cu Radmyx Mortar.

Din practică, dintr-un sac de 20 kg rezulta 8 metri liniari de scafă dacă scafa are 3 cm pe catete și 4 metri liniari dacă are 5 cm pe catete. Nu este nimic stabilit in documentatie referitor la aceasta lungime, totul depinde de situatia concreta, decizia aparținand aplicatorului și / sau proprietarului (celce oferă garanția). Se poate începe cu o scafă de 3 cm. Din experienta de pe diverse santiere e suficient.

Primul strat de Radmyx Slurry se recomandă a se aplica întotdeauna mai subțire întocmai ca o amorsă. Apoi se aplică până la folosirea întregului material planificat pentru suprafața respectivă. Direcția de aplicare între straturi este de 90 de grade (E-W, N-S), fiind atenți la acoperirea tuturor găurilor.

La pereții despărțitori este suficient a se aplica Radmyx Mortar ca o scafă la îmbinarea cu radierul și Radmyx Slurry pe o înălțime de doar 1 m pe ambele părți în 2 straturi, iar pe diferența de înălțime doar într-un strat sau chiar deloc.

Se lucrează cu mănuși și ochelari deoarece produsul este coroziv.

O asemenea hidroizolație (prin pensulare cu Radmyx Slurry pe interior) este cea mai eficientă, deoarece cristalele, prin udare, migrează prin pori și capilarități și le colmatează cât mai spre exteriorul clădirii, cuprinzând armătura și împiedicând corodarea armăturii, neslăbindu-se structura de rezistență.

Este echivalentul impermeabilizării integrale cu Radmyx doar că impermeabilizarea nu este uniformă ca cea în cazul adăugării în masa / volumul de beton, în momentul turnării. Cu cât umeziți mai mult, cu atât variația de permeabilitate va fi mai mică, cristalele putând ajunge și până la suprafața exterioară a peretelui.

Rezultatul este o membrană cristalină în interiorul betonului, evolutivă prin udare, activă pe toată durata de viață a betonului, făcând corp comun cu betonul și fiind protejată de suprafața acestuia, implementand principiile de hidroizolare integrală și de aplicare în straturi continue,

Nu este doar un înveliș ce nu-i aderent por cu por la suport și care nu rezistă la presiunea hidrostatică negativă ca în cazul sistemele tradiționale.

[/ms-protect-content]

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.