Dvs sau muncitorii dvs veți reuși să faceți cu succes aplicarea pe baza documentației tehnice și cu sprijinul telefonic oferit de noi.

Tot timpul se udă prin pulverizare cu apă. Nu astfel încât apa să băltească ci doar cât să se umezească suprafața: se udă și înainte de aplicare, și între straturi și mai multe zile (5-7 zile) după aplicare. Se folosesc fie o pompă de gradină, o mătură pe care o băgați într-o găleată cu apă și apoi aruncați apa pe pereți și pardoseală sau chiar un furtun conectat la apa curentă și care să aibă la capăt un pistol de pulverizare.

Cea mai bună aplicare în cazul îmbinărilor de suprafețe este următoarea:

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Hidroizolații Cimentoase.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate de Hidroizolații Cimentoase si veti primi gratuit multe resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale!Aveti deja un cont de utilizator?
Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…