Sunt numerosi proprietari ce se multumesc cu afirmatia furnizorilor de beton prin care betonul furnizat lor este impermeabil si se mira de ce tot au infiltratii. Cand le explicam ca aditivii de plastifiere nu asigura decat o impermeabilizare de maxim 35% se mira si se considera inselati de statiile de betoane. De fapt este doar necunoasterea produsului RADMYX.

Singura solutie pentru rezolvarea problemelor lor o reprezinta produsul Radmyx: acesta va patrunde prin pori si capilaritati inclusiv de pe zonele cu presiune hidrostatica negativa si va crea o membrana chimica in beton, innobilandu-l si impermeabilizandu-l 100%  definitiv.

Iata cateva din avantajele folosirii de Radmyx:

  1. are efect de plastifiere prin urmare puteti renunta la adaugarea de plastifiant in beton
  2. mareste marca betonului cu aproape 20% prin urmare puteti folosi o marca mai mica de beton: click aici pentru utilizarile diferitelor betoane.
  3. pretul per mp este foarte mic prin urmare este solutia optima pentru hidroizolarea de betoane
  4. manopera este foarte mica
  5. intarzie priza betonului cu aproximativ 3 ore prin urmare betonul este lucrabil mai mult timp si se formeaza mai greu rosturi de turnare
  6. La 28 zile de la turnare betonul este impermeabil 93% (aceasta inseamna ca apa nu ajunge la armatura); in maxim 6 luni impermeabilizarea este integrala (peste 99%) ceea ce inseamna ca betonul este un monolit complet imun fata de efectele apei
  7. Betonul impermeabilizat integral cu Radmyx se auto-vindeca: aceasta inseamna ca orice tasare ce duce la fisurare face ca Radmyx sa intre automat in actiune; impermeabilizand fisura.

Pentru o descriere mai amanuntita si o oferta speciala pentru situatia dvs va invitam sa ne contactati chiar acum.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.