Sunt numerosi proprietari ce se multumesc cu afirmatia furnizorilor de beton prin care betonul furnizat lor este impermeabil si se mira de ce tot au infiltratii. Cand le explicam ca aditivii de plastifiere nu asigura decat o impermeabilizare de maxim 35% se mira si se considera inselati de statiile de betoane. De fapt este doar necunoasterea produsului RADMYX.

Singura solutie pentru rezolvarea problemelor lor o reprezinta produsul Radmyx: acesta va patrunde prin pori si capilaritati inclusiv de pe zonele cu presiune hidrostatica negativa si va crea o membrana chimica in beton, innobilandu-l si impermeabilizandu-l 100%  definitiv.

Iata cateva din avantajele folosirii de Radmyx:

  1. are efect de plastifiere prin urmare puteti renunta la adaugarea de plastifiant in beton
  2. mareste marca betonului cu aproape 20% prin urmare puteti folosi o marca mai mica de beton: click aici pentru utilizarile diferitelor betoane.
  3. pretul per mp este foarte mic prin urmare este solutia optima pentru hidroizolarea de betoane
  4. manopera este foarte mica
  5. intarzie priza betonului cu aproximativ 3 ore prin urmare betonul este lucrabil mai mult timp si se formeaza mai greu rosturi de turnare
  6. La 28 zile de la turnare betonul este impermeabil 93% (aceasta inseamna ca apa nu ajunge la armatura); in maxim 6 luni impermeabilizarea este integrala (peste 99%) ceea ce inseamna ca betonul este un monolit complet imun fata de efectele apei
  7. Betonul impermeabilizat integral cu Radmyx se auto-vindeca: aceasta inseamna ca orice tasare ce duce la fisurare face ca Radmyx sa intre automat in actiune; impermeabilizand fisura.

Pentru o descriere mai amanuntita si o oferta speciala pentru situatia dvs va invitam sa ne contactati chiar acum:

  • pentru Soluţii tehnice: 0769 057 340
  • pentru Vanzari: 0727 750 400, 0745 18 20 88

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.