Pentru construcţii noi, modalitatea cea mai avantajoasă de hidroizolare o reprezintă impermeabilizarea în masă.

Aceasta se poate face

  • prin adăugarea de Radmyx concentrat în masa uscată a compoziţiei de beton în proporţie de 0,78 kg / mc sau
  • prin adăugarea de Radmyx Readymade în bena betonierei în proporţia de 1,5% din amestecul uscat (nisip, pietriş, ciment), sau 3 saci de 20 kg la 10 mc de beton.

Orice rost de turnare se etanseaza prin aplicarea de cordon bentonitic Masterstop si prin cernerea de Radmyx Readymade sau pensularea de Radmyx Slurry in proportia de 1 kg / mp.


EFECTE:

Reducerea permeabilităţii
Radmyx ca aditiv în amestecul uscat din beton asigură o reducere a permeabilităţii de 93% (spre deosebire de plastifianţi sau superplastifianţi ce asigură o reducere de maximum 35-40%). Deoarece cristalele de Radmyx sunt difuzate în întreaga masă de beton se asigură protecţie maximă împotriva apei şi a factorilor de mediu, nepermiţând apei să ajungă la armătură.

Îmbunătăţirea proprietăţilor betonului
Când este folosit ca aditiv în beton, Radmyx îmbunătăţeşte proprietăţile betonului, reducând riscul de sedimentare a agregatelor, fenomen cunoscut sub numele de segregare. Maturarea betonului sporeşte cu aproximativ 18% la 28 de zile şi gradul de contracţie este redus cu 10,5% la 56 de zile. Majoritatea celorlalte proprietăţi rămân asemănătoare, totuşi timpul de priză creşte cu aproximativ 2 ore din momentul turnării.

Pentru detalii tehnice de proiectare şi aplicare a produsului Radmyx vizitaţi fişa tehnică Radmyx şi detaliile de aplicare Radmyx.

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la modul de hidroizolare a construcţiilor noi şi la repararea celor vechi folosind Radmyx, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefoanele 0769-057 340, 0727 750 400, fax 031 816 2487, trimiteţi-ne un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă (e disponibil în dreapta sus). Vă răspundem aproape imediat şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Alte Articole Similare

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.