Subsolul cu rol de parcare şi depozitare al proiectului rezidenţial ATLANTIS RESIDENCE din Bucuresti, tratat cu Radmyx Slurry şi Radmyx Mortar

Beneficiar: dezvoltatorul imobiliar Pelican Com, parte a grupului turc Gurtas
Partener aplicator: AFTENI DEVELOPMENTS SRL
Suprafaţă tratată: 2800 metri patrati

Operatiile au constat din:

  • pregatirea suprafetei: cioplirea segregarilor, indepartarea resturilor de cofraj, indepartarea resturilor de material de decofrare
  • etansarea gaurilor de tiranti
  • hidroizolarea imbinarilor de suprafete folosind Radmyx Mortar aplicat ca o scafa la 45 grade
  • aplicarea de Radmyx Slurry pe suprafetele de beton in doua straturi

Dupa efectuarea tratamentului complet prin udarea suprafetelor aproximativ 7 zile nu s-au manifestat deloc infiltraţii. Urmare a succesului acestui proiect, beneficiarul a apelat la noi si pentru faza a doua a hidroizolatiei: hidroizolarea balcoanelor. Apoi pentru etansarea rosturilor de dilatare si apoi hidroizolarea curtii.

Alte Articole Similare

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.