Cel mai mare hotel din Europa – RIN Grand Hotel – a fost construit cu o investiţie de peste 60 de milioane de euro, în anul 2007, in apropiere de centrul capitalei, pe Soseaua Vitan-Barzesti din Bucuresti, foarte aproape de raul Dambovita. Hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa modernă.

Am avut de hidroizolat subsolul, a trebuit sa etansam gaurile de tiranti in numar de sute de mii. Eram in subsol cand a avut acel mare incendiu la fatada hotelului din iunie 2007. Am scapat ca prin minune prin flacari si fum. Am etansat zeci de mii de strapungeri de tevi. Am etansat fundul bazinelor de apa (am stat in apa pana la mijloc, am folosit mai multe motopompe puternice pentru a putea scoate apa si a putea interveni) folosind Radmyx si mortarul nostru cu intarire rapida CONCRET PLUG.

Antreprenor: PRO CONFORT
Aplicatori: Express Integrator SRL si partenerul nostru Unico Profit SRL

Alte Articole Similare

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.