Locuiește împreună cu bebelușul său, de doar 3 luni în subsolul unei locuințe in conditii insalubre. Camera nu are ferestre și întreaga încăpere este plină de mucegai. Din acest motiv, sugarul a ajuns în atenția medicilor și acum urmează un tratament după ce a contactat o bacterie. Visul mamei lui este să îi ofere o locuință care să nu îi pună în pericol sănătatea.

Spre deosebire de alte mămici care își doresc jucării și haine noi pentru micuții lor, Emilia se roagă zi și noapte să îi poată oferi fiului său o locuință care să nu îi pună în pericol sănătatea. După ce l-a născut pe Lucian, în luna decembrie a anului trecut, unei cunoștințe i s-a făcut milă de ea și i-a permis să locuiască într-o cămăruță de la subsol . Numai că aici mămica nu are niciun fel de condițiții – nu are apă, se încălzește la un calorifer electric si ce este mai grav este că mucegaiul din cameră i-a afectat starea de sănătate a sugarului. Copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe si acum urmează un tratament. Totul va fi în zadar, dacă Emilia nu va reuși, în scurt timp, să se mute.

Abandonată de tatăl micuțului și de proprii părinți, Emilia a bătut luni de zile la ușa autorităților locale. De 11 ani așteaptă să primească o locuință de la RAEDPP numai că, acum, timpul a devenit mai prețios ca niciodată. Orice zi in plus pentru Lucian în acea locuință îi poate agrava starea de sănătate .

În urmă cu 13 ani, soarta o lovea crunt pentru prima dată. Băiețelul de 9 luni i-a murit în urma unor complicații. După decesul bebelușului s-a destrămat și relatia cu primul soț. A crezut că acesta ii este destinul si s-a refugiat in studiu. A absolvit două facultăți: Dreptul la București si Medicina la Constanța. Acum a fost abandonată pentru a doua oară de tatăl copilului care nu îi ajuta in niciun fel si nu se intereseaza de soarta propriului copil. Neavând pe altcineva decât pe micuțul ei, momentan, Emilia nu se poate angaja nicăieri. Singurul ei venit este o pensie de handicap de gradul 2 . Si asta pentru că în urma traumelor prin care a trecut starea de sănătate i s-a degradat treptat. Singura care o mai ajută este nașa copilului, o doamna cu suflet mare care a cunoscut-o pe Emilia cu două luni inainte de a naste.

Doar împreună putem transforma visul Emiliei în realitate. Dacă există vreo persoană dispusă să îi ofere un adăpost Emiliei și copilului, dar și hăinuțe, pamperși sau lapte, o poate contacta la numarul de telefon 0758163354.

Reporter: Carmen Nita; Imagine: Narcis Verdes

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.